Madaras Anikó Annamari

Vállalt hangfürdők, kezelések:

- Csoportos hangfürdők (1,5 -2 órás)
- Kis csoportos baráti vagy családi hangfürdők
- Egyéni vagy páros hangfürdők
- M
esés hangfürdők, melyek elsősorban gyerekeknek vagy gyerekes családoknak szól

Elérhetőség, időpontfoglalás:

+36 30 262 3632
madaras.aniko@gmail.comPeter Hess Hangmasszőr
Kineziológus
Család-lélekállító
Gyerekjóga oktató
Tréner, tréning vezető

29 évig óvodapedagógusként és drámapedagógusként dolgoztam, melynek során gyerekekkel, emberekkel foglalkoztam.

Mindig is érdekelt, mit rejt az emberi lélek, tanultam pszichológiát, pedagógiát. Ezzel párhuzamosan pedig több, mint
20 éve tanítom magamat és másokat a testi-lelki-szellemi egészség megteremtésére és megtartására.

Az agykontrollal kezdtem, ahogyan sokan mások is, mely önismereti tanfolyamokra vezetett. Utána elvégeztem a Brain Gym, és az összes Three in One Concepts kineziológia tanfolyamot, majd nemzetközi oktatója lettem a kineziológiának, mint szakmának. Szerintem még mindig ez a legkomplexebb természetgyógyászati ág Magyarországon, hiszen tartalmazza azokat a módszereket, eszközöket, melyek önállóan is megállják a helyüket. Tudatos önismeretet ad, feloldást a problémáinkra. Megmutatja, hogy mindig van választásunk.

Természetgyógyászati és egészségügyi vizsgát tettem, ezután kitanultam a család-lélekállítás módszerét is. Belemélyedtem a kronobiológiába, a számmisztikába, később tréneri oklevelet szereztem.

Tevékenységeim széleskörűen a stresszoldásra, a negatív érzelmek elengedésére, az önismeretre és a lelki béke megtalálására irányulnak.

A hangtálak, hangszerek eszközök arra, hogy megtámogassanak minket ebben a folyamatban.

A fentieken kívül tartok gyerekjógát, a csapatépítő tréningeket, stresszkezelő tanfolyamokat, önismereti tanfolyamokat, valamint a tanulási képességek fejlesztésére irányuló gyerektanfolyamokat.

A hangtálakkal való első "véletlen" találkozásom alkalmával azonnal beleszerettem a tálakba. A rezgés, a hang, a bizsergés, az energia teljesen átjárt. A következő képzésen már ott ültem a Peter Hess Akadémián, ahol elvégeztem a több lépcsős hangmasszőr képzést.

A hangtálak, hangszerek megszólaltatják az univerzum hangját, a szeretet rezgését közvetítik.

Hatására fizikai szinten segít ellazítani a testet, a szerveinket, izmainkat, sejtjeinket. Ezáltal oldódik a stressz és beindul a test öngyógyító mechanizmusa.

Betegségek esetében azonban a hangfürdő nem helyettesíti az orvosi kezeléseket!

Lelki szinten segít elengedni a negatív, fájó érzelmeket, amiket már régóta cipelünk. Megnyugtat, átjár a béke és könnyebben be tudjuk fogadni a pozitív, számunkra is fontos szeretetteli érzelmeket. Egyensúlyba, harmóniába kerülünk. Szinte fürdünk a hangok rezgéseiben.

Szellemi szinten pedig lecsendesíti a gondolatainkat, pihenteti az idegrendszert.

Ez így együtt egy testi-lelki-szellemi feltöltődést ad, energetizál, melytől jó lesz a közérzetünk. Megtámogatja a teljes egészség elérését és megtartását. A pihenés és a relaxáció után feltöltődve, energikusan tudunk továbbhaladni az úton.

Garábon részt vehetsz egy különleges hangfürdőn, egy csodálatos helyen a világ legnagyobb hangtáljával.

A Samsara hangfürdőkön mindenki saját választása alapján eldöntheti, hogy a hangtálba bele fekve vagy azon kívül elhelyezkedve szeretne részt venni, pihenni, feltöltődni.

Általam használt egyéb hangszerek: csengősorok, gong, nyelves dob, handpan, esőbot, sámán dob, kalimba

Szeretettel várlak!
Annamari