Kalmár Andrea

Vállalt hangfürdők, kezelések:

Csoportos hangfürdők (2 órás)
- Egyéni, páros, kiscsoportos hangfürdők
- Hangtál tanfolyamok
- Access Bars és intuitív érintés kezelések
- Meditációs elvonulások


Elérhetőség, időpontfoglalás:

+36 70 774 4881

hanghid@gmail.comFiatalon racionális gondolkodással néztem az életet, és közgazdászként kezdtem pályafutásomat. Hamar rájöttem, hogy így valami nagyon hiányzik az életemből. Útkeresésem fontos időszaka lett az a hét év, melyet külföldi utazásokkal töltöttem. Éltem Amerikában, Ausztráliában, és öt évet Ázsiában is, ahol rátaláltam a spiritualitásra.

Először egy buddhista, Vipasszana meditációs elvonuláson éreztem azt, hogy megérkeztem. A következő 5 évben számos országban vettem részt Vipasszana meditációs elvonulásokon. Lenyűgözött, hogy belülről tapasztalhatom meg, hogyan működik az elme és a tudat, és a meditáció által új értelmet is nyert az életem.
Ázsiában intenzíven foglalkoztam tantra jógával, tanultam Reikit, ayurvédikus masszázst, és néhány hónapot indiai ashramokban is eltöltöttem.

Nepálban, Kathmanduban ismerkedtem meg a hangtálak világával, és tapasztaltam meg feszültségoldó és fejlődést segítő hatásukat. Jó pár gyógymódot kipróbáltam már addigra, de a hangtálaknál éreztem először, hogy végre én is tudok értéket visszaadni a világnak.
2009-ben tértem haza, majd fokozatosan önálló vállalkozássá nőtte ki magát a hangtálazásom. Egyéni és csoportos hangfürdőket tartok, illetve tanítom a hangtálak használatát. Az élet igazi ajándékának érzem, hogy 2019 végén meghívtak a SAMSARA hangtálhoz is. A világ legnagyobb hangtálján játszani szó szerint óriási megtiszteltetés és élmény is számomra.

Itthon több nyugati módszert (bodywork, családállítás, pszichodráma, érintésterápia, Access Bars) kipróbáltam, egy részükkel pedig én is kísérek másokat. Fontos számomra, hogy munkámmal összeköttetést nyújtok: vendégeimnek a spirituális és szellemi magasságaikhoz, testükhöz és szívükhöz-lelkükhöz kapcsolódását támogatom.

Hangfürdőim alatt az intuíciómra hallgatok, így minden alkalom egyedi és a résztvevőkre hangolt lesz. Velük együtt megyünk fejlődésünk útján: tanulunk a jelenben élni, szeretni és megbecsülni magunkat és másokat, és harmóniában lenni a testünkkel és a természettel.

Hálás vagyok, hogy a SAMSARA különleges hangjait és dimenzióváltást hozó hatásait közvetíthetem, és általuk mások fejlődésének kísérője lehetek.

Az érdeklődőket csoportos, egyéni, páros és kiscsoportos hangfürdőkre, hangtál tanfolyamokra és elvonulásokra várom szeretettel - a helyszínen és online.