Kálmán Éva

Vállalt hangfürdők, kezelések:

- Csoportos hangfürdők (1,5-2 órás)
- Kiscsoportos hangfürdők
- Egyéni és páros hangfürdők
- Hangfürdők angolul, olaszul


Elérhetőség, időpontfoglalás:

+36 20 385 0480
kalmaneva1@gmail.comHosszú ideig pedagógusként dolgoztam, mindig is emberekkel, oktatással foglalkoztam. Most már más területeken, de ugyanúgy az emberek szolgálatára szeretnék lenni.

A tudatosság lett számomra az, ami több választást, több lehetőséget és több életet teremt.

A saját életemben is hatalmas változásokat éltem meg az általam használt módszerek által, ezért választottam azt, hogy továbbadom másoknak.

Ma már köztudott, hogy rezgések és energiák vagyunk, így az életmódunkból adódó kibillenéseket is rezgések és energiák szintjén tudjuk harmonizálni.

A befogadás, a megengedés, a könnyedség - ennek a világnak a valósága szerint paradox módon- tereket, lehetőséget nyit meg ott, amit eddig a csinálással, akarással és a kontrollal megállítottunk, bezártunk. Ezért működnek olyan jól azok a módszerek, ahol csak befogadunk és ezáltal elengedünk, vagy a meditációs technikák, amelyek a tudatalattit szólítják meg.

Hangfürdőket, egyéni hangtál kezeléseket tartok, női jóga oktató vagyok, 5 Kontinens masszőr, valamint access bars és facelift facilitátor, access testkezelő. Használom a Points of You coaching módszert, meditációkat és más önismereti folyamatokat.

A hangtálazás a rezgésterápiák csoportjába tartozik. A hangtálak árnyaltan szólítanak meg minket és rétegzetten szólítják meg az energetikai rendszereinket, testeinket (durva és finom fizikai testeket), mentális, érzelmi és fizikai szinten hatnak. Fizikai szinten serkentik az anyagcserét, fokozzák a sejtek közötti áramlást, hatnak a vérnyomásra, sejtregenerálódásra. Gyorsítják a sebgyógyulást. Általános lazító, stresszoldó hatásúak. Fizikai fájdalmak feloldására is alkalmazható. Energetikai szinten az energia rendszerünket harmonizálja, hiányt pótol, többletet csökkent, újraindít áramlásokat, ott, ahol addig elakadt. Harmonizálja a jobb és bal agyféltekét, oldja a szorongásokat, visszajuttat az ősbizalomhoz. Segít hozzáférni a tudatalattihoz, a belső bölcsességhez. Az érzelmekre is hatnak, célzottan, vagy akár mellékhatásként. Ilyenkor elfojtott, meg nem élt érzelmek jöhetnek a felszínre, amelyek fontosak a gyógyulás szempontjából. A kezelésben nem csak tisztítás és oldás történik, hanem az eddig kizárt energiák beengedése is.

A hangfürdők során hangtálakat, gongot, csengőket, esőbotot, óceán dobot, kalimbát használok.