Csath Veronika

Vállalt hangfürdők, kezelések:

- Csoportos hangfürdők (1,5-2 órás)
- Kiscsoportos hangfürdők
- Egyéni és páros harmonizáló hangtál kezelések, hangfürdők

Elérhetőség, időpontfoglalás:

+36 20 398 5528
veronikacsath@gmail.com Szellemi gyógyító - parapszichológus

Hangtálkezelő
Okleveles szociálpedagógus

Szeretettel Köszöntelek!

Bármit keresel, ami önmagaddal kapcsolatos, jó helyen jársz. Ha olyasmit keresel, ami mással kapcsolatos, akkor is jó helyen jársz. S ha olyat, ami a világgal s az univerzummal kapcsolatos, akkor szintén jó helyen jársz.

Tudod miért? Mert nemcsak minden hat mindenre, hanem minden áthatja egymást a létezésben. Ha Te jól vagy, ha Te fejlődsz, akkor a környezeted is jobban van, s Veled együtt fejlődik. Ez a Világmindenség Törvénye, az ok-okozat, hatás-ráhatás törvénye. A hangok rezgéshullámai pedig átjárnak mindent...

Itt mindaz elérhet téged, amire aktuálisan szükséged van - akár fizikálisan, akár lelkileg, szellemileg vagy emberi szavakkal még nem megfogalmazható viszonylatokban. A hangok rezgése, azok különböző frekvenciái által univerzális transzformáció részesévé válhatsz, amely aztán újabb és újabb megtapasztalásokra sarkallhat Téged. A hangtálak hangjainak csodálatos harmóniája visszavezet önmagad és a Mindenség harmóniájába, egységébe, teljességébe, ahogy a számodra legmegfelelőbben hasznosítod a számodra legmegfelelőbb rezgéseket, információkat:

A megszólaltatott hangtálak és hangszerek hangjai, a hangok rezgéshullámai nyugtatnak és ellazítanak, és egész szervezetünkre jótékonyan hatnak, az optimális működés irányában befolyásolják azt. A különböző rezgésfrekvenciák érzelmeinket is megszólítják, az érzelmi blokkok oldódhatnak, múltbéli történések fájó emlékképei elhalványulhatnak, feloldódhatnak, s az így felszabadult térbe képesek lehetünk befogadni pozitív energiaminőségeket, szeretetteli érzelmeket. A hangfürdők által megemelkedett rezgésünk elősegítheti a hozzáférést legbelső tudásunkhoz, támogatja a spirituális fejlődést, tudatosodást, s biztosíthatja számunkra, hogy egy magasabb szintről láthassunk rá problémáinkra, hogy ezáltal feltárulhasson a megoldás felé vezető út.

Mindezek egy testi-lelki-szellemi tisztulást és feltöltődést nyújthatnak, ahogy az eddig destruktív energetikai terek kiegyensúlyozódnak, pozitívvá alakulnak. A rendszeres hangfürdők és hangterápiás kezelések megakadályozhatják, hogy a finomenergetikai testeinkben már megjelent torzulások betegségként jelenhessenek meg fizikai testünkben, a kialakult betegségeknek pedig elősegíthetik a javulását, gyógyulását.

Magamról annyit mondanék, hogy 20 éve léptem a spirituális útkeresés ösvényére, számtalan tanfolyamon vettem részt, és sajátítottam el különböző gyógyító energetikai ismereteket és technikákat, s szereztem végzettségeket.

Számtalan csoda részese és szemtanúja voltam az elmúlt években, így tudom, hogy mindenkit elér a saját csodája, ami csak az övé - de másra is hat, így mindenkié! Amit megérdemel, vagy akár később is kiérdemelhet.

Rólam, tevékenységeimről bővebben saját honlapomon olvashatsz, mert úgy gondolom, itt nem én, hanem inkább Te vagy fontos, aki keresel, s én pedig hozzásegítelek a saját teljes-s-ég-edhez, jóllétedhez, harmóniádhoz, egész-s-ég-edhez. Természetesen én is épülök minden együttlét során, így pedig Te járulsz hozzá az én jóllétemhez, spirituális fejlődésemhez, tudatosodásomhoz.

Szeretettel várlak a hangfürdőkre, a csodálatos Samsara hangtál egyedülálló erőterébe, hogy együtt élhessük át a csodát - ami valójában a legtermészetesebb, legősibb egy-s-ég élmény megélése -, ha teljesen átadod magad a pillanatban a téged elérő hangok rezgéshullámainak.